Ekskluzivna Villa Gariful

Ekskluzivna Vila Gariful Luksuz mediteranskog doma na odmoru s 5 zvjezdica

Tajna luksuznog putovanja nije samo odabir hotela s 5 zvjezdica i putovanja u poslovnoj klasi. Također je pitanje vremena, privatnosti i posebnih trenutaka koji će vaš odmor pretvoriti u čarobno iskustvo.

Mi razumijemo potrebe naših gostiju kad je riječ o odmoru, kada se žele osjećati kao doma, ali uz sve povlastice vrhunskih dodatnih sadržaja koji su im dostupni na zahtjev. Mi razumijemo da luksuz ima mnogo lica i da je suptilnost užitka u detaljima.

Zato smo osmislili potpuno novi doživljaj za vrhunski odmor te su 1. srpnja 2019. otvorena vrata novouređene vile na samoj hvarskoj rivi – Vile Gariful.

Interijer

Vila Gariful, koja se prostire na čak četiri razine, međusobno povezane liftom, može se iznajmiti pojedinačno po katovima ili kompletna vila kao cijelina za veći broj osoba. Ovo je doista jedinstvena ponuda u Hvaru, koja nudi neponovljiv užitak u ekskluzivnim, dizajnerski opremljenim apartmanima od kojih 1 apartman sadrži i privatni jacuzzi bazen – za sve goste željne potpunog opuštanja u potpuno privatnoj atmosferi. Svaki apartman sastoji se od raskošno uređenog dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice i balkona.

Uređenju apartmana Vile Gariful pristupili smo s posebnom pažnjom – uzimajući u obzir okruženje i povijest grada Hvara, uklopljen u izrazito moderan, svjetao i prozračan interijer koji odiše mediteranom. Poštujući nasljeđe i originalnu arhitekturuuklopili smo prekrasne kamene zidove s najskupocjenijim elementima i namještajem, a s jednakom pažnjom osmislilli smo i eksterijer kako bi naši gosti mogli uživati u potpunom doživljaju.

Gostima ove rezidencije dah svakodnevno oduzimaju pogled na tirkizno Jadransko more i Paklene otoke, a svega nekoliko koraka udaljenih od hvarske rive pune života.

Sve što je potrebno za savršen odmor i više od toga, nalazi se u Vili Gariful jer osim vrhunskog uređenja i prirodno lijepe pozicije mi smo u mogućnosti pružiti VIP uslugu koje naši gosti traže i trebaju.

Smještaj

Vila Gariful, prva pametna kuća u Dalmaciji, predstavlja doista jedinstvenu ponudu u Hvaru koja nudi neponovljiv užitak u ekskluzivnim, dizajnerski opremljenim apartmanima. Apartmani u ovoj vili imaju privatan ulaz kako bi privatnost gostiju bila na najvišoj razini.

FITNES I TERETANA

Za one željne fizičke aktivnosti Vila Gariful na zadnjem katu s prekrasnim pogledom na Hvarski akvatorij nudi vrhunske sprave za tjelovježbu. Pilates i joga mogu se prakticirati u našoj prostoriji za vježbanje. Prostorija za fitnes otvorena je svaki dan od 0 – 24 sata.

Concierge

Tako je recepcija rezidencije gostima na usluzi 24 sata dnevno, kao i pristup najsvježije pripremljenim specijalitetima iz Gariful restorana. Svakom apartmanu na raspolaganju su brod za otkrivanje ljepota hvarskog otočja i predivne hrvatske obale, električni automobil, osobni batler koji će obavljati sve poslove unutar doma na odmoru, kako bi se naši gosti mogli potpuno opustiti te domaćica koja će se, uz cjelokupnu Gariful VIP Concierge uslugu, pobrinuti da gosti tijekom boravka u ovom hrvarskom dijamantu budu besprijekorno zadovoljni te da svaka njihova želja bude ispunjena.

Bilo da je riječ o organizaciji privatnih večera, izvanrednih cateringa, najma privatnog aviona ili helikoptera, najma najekskluzivnijih jahti ili pak VIP pristupa top ljetnim partijima uz privatnu zaštitu i potpunu diskreciju – naš, pažljivo izabran, stručni tim brine se se da svaki detalj bude nasvojem mjestu, neprestano pomičući granice na području smještaja, gastronomije, turizma, zabave.

Garifulu ekskluzivnost nije stran pojam jer smo omiljeno odredište svih koji uživaju u neponovljivoj usluzi popraćenoj bogatim sadržajem. U našem se restoranu Gariful, već godinama, okupljaju brojna poznata lica domaće i svjetske sportske, filmske, političke i lifestyle scene poput princa Harryja, dizajnera Giorgia Armanija, boksača Vladimira Klitschka, glumica Demi Moore, Eve LaRue, biznismena Romana Abramoviča, naših proslavljenih nogometaša i mnogih drugih.

Ponosni smo što svim svojim gostima možemo omogućiti potpunu uslugu i pružiti im i “luksuz doma – daleko od doma” uz vrhunske i neponovljive doživljaje koje će njihov odmor učiniti izvanrednim iskustvom.

Lokacija

Riva
21 450 Hvar
Hrvatska

Radno vrijeme
Svaki dan 0-24 sata

Rezervirajte Villu